تور اسپانیا نوروز ۹۵

 

تور ۸ روزه اطریش، اسپانیا جزایر قناری نوروز ۱۳۹۵
کد تور ۹۵/۰۰۳

(۲ شب وین + ۵ شب جزیره گراند کاناری ( جزایر قناری) ) نوروز ۹۵

قیمت تور اروپا نوروز بزرگسال در اتاق دو تخته : ۳۱۵۰ یورو + بلیط هواپیما
قیمت تور اروپا نوروز کودک ۶ تا ۱۲ سال (با تخت) : ۲۳۵۰ یورو + بلیط هواپیما
قیمت تور اروپا نوروز کودک ۲ تا ۶ سال (بدون تخت) : ۱۷۵۰ یورو + بلیط هواپیما
قیمت تور اروپا نوروز کودک زیر ۲ سال : ۱۲۵۰ یورو + بلیط هواپیما

خدمات شامل تور اتریش جزایر قناری نوروز ۹۵:

بلیط هواپیما در تمام مسیر بین المللی و پرواز وین – قناری- وین + اقامت در هتل ۴ ستاره در وین با صبحانه + اقامت در هتل ۵ ستاره ساحلی All Inclusive هتل دارای ساحل اختصاصی جهت شنا میباشد + اخذ ویزا شینگین اطریش + ترانسفر فرودگاهی + راهنمای فارسی زبان + گشت های متنوع در هر شهر

گشت وین شامل : بازدید از جاذبه های توریستی و گردشگری شهر وین ( ورودیه اماکن به عهده مسافرین میباشد )
گشت در جزایر قناری شامل : بازدید از جاذبه های توریستی و گردشگری در جزیره بهشتی گراند کاناری ( ورودیه اماکن به عهده مسافرین میباشد )
مدارک لازم جهت اخذ ویزا شنگن :
۱) ۳ قطعه عکس رنگی و جدید متقاضی ویزا شینگن در اندازه ۳/۵ در ۴/۵ سانتیمتر
۲) اصل و کپی گذرنامه که اعتبار آن حداقل ۷ ماه از زمان سفر و امضاء متقاضی در آن درج شده باشد .
۳) اصل و کپی ویزاهای شینگین قبلی
۴) اصل و کپی گذرنامه های قبلی
۵) مدارک شغلی جهت ویزا شنگن : با توجه به شغل متقاضی ، مدرک میبایست فعالیت متقاضی را در حرفه عنوان شده به اثبات برساند .
* در صورت داشتن جواز کسب ، نامه از اتحادیه جهت معتبر بودن جواز کسب و لیست بیمه ۶ ماه اخیر مربوط به جواز ضروری میباشد.
* در صورت کارمند بودن ارائه معرفی نامه روی سربرگ ، لیست بیمه مورد تایید سازمان تامین اجتماعی مربوط به ۶ ماه اخیر و قرارداد همکاری فرد با شرکت و فیش حقوقی
مربوط به ۶ ماه اخیر ، حکم کارگزینی و کارت پرسنلی ، روزنامه رسمی و روزنامه آخرین تغییرات و آگهی تاسیس شرکتی که در آن مشغول به کار میباشد ، لازم است .
* در صورت پزشک بودن ، ارائه پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی و لیست بیمه ضروری میباشد .
۶) گواهی تحصیلی معتبر برای دانشجویان و محصلین .
۷) مدارک بانکی شامل صورتحساب شخصی مربوط به ۶ ماه گذشته ممهور به مهر و امضاء بانک و اصل و کپی هر نوع دفترچه یا سپرده بانکی . فقط در مورد همسران مدارک بانکی
هر یک از ایشان برای دیگری قابل ارائه و پذیرش میباشد .
۸) اصل و کپی سند مالکیت در صورت دارا بودن
۹) اصل و کپی شناسنامه ، در صورت سفر فرزند زیر ۱۸ سال با یکی از اولیا . موافقت محضری روی سربرگ محضر برای پدر و مادر جهت خروج فرزند از کشور و سفر به اروپا
ضروری میباشد .
۱۰) ارائه چک بانکی رمزدار / ضمانت نامه بانکی در وجه شرکت به مبلغ ۵۰ میلیون تومان بابت ضمانت بازگشت به ازای هر نفر .
۱۱) ترجمه کلیه مدارک به زبان مورد نیاز سفارت ( آلمانی ) مربوطه الزامی و انجام آن به عهده شخص متقاضی میباشد .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *